T-40 - nog 6 weken om ons te bezinnen?



Nog 40 dagen te gaan. De duur van een vastentijd, die we er wel niet van willen maken. Vasten is geen aantrekkelijk idee op een moment dat de terrasjes je weer lokken. Dus, geen 40 dagen vasten, maar wel 40 dagen nuttig gebruiken om onze organisatie op poten te zetten. De fietsen moeten naar de fietsenmaker voor een laatste grondige controlebeurt. We moeten nog naar Decathlon om die "net-iets-betere" zelfopblazende matrasjes in huis te halen, het fietsrek op de auto (voor de terugreis) moet nog gemonteerd en getest worden, het traject tussen thuis en Compiègne moet beter uitgetekend worden,... we weten nog wel wat gedaan.

Ondertussen profiteerden we van het mooie weekend om de kuiten en ons achterste wat beter te oefenen. Vorig weekend toerden we nog rond tussen Retie, Geel, Dessel en Postel, dit weekend bleven we dichter bij huis: 82 km zaterdag, 22 zondag en 70 maandag.
Het is bijlange nog niet genoeg, maar meer vrije tijd hebben we niet. Klinken daar in de verte voor de dochters immers geen examenklokken? Ja dus. Het resultaat is dan ook dat het steeds moeilijker wordt om zomaar een dag de fiets op te springen, maar hopelijk loont deze "onthouding" zich met mooie rapporten :-)




Reacties

Populaire posts van deze blog

Van Antwerpen naar de Waddenzee: dag 14

Verkenning van het Gardameer, dag 10

Nieuwe fietsen... Batavus Apache Supreme