Dag 20: Arcachon - Marcheprime 44 km

Dag 20: Arcachon - Marcheprime 44 km

En zo komt aan elke fietsreis een einde. Vandaag worden we door onze kinderen onderschept. De voortvluchtige ouders keren terug naar de kudde😉

Gisteravond haalden we op één seconde na het hotel, want het volgende moment brak het onweer los. En ook deze morgen regende het pijpenstelen. De temperatuur is ook al aardig gedaald. Maar we zien hier het positieve van in. Immers, zonder deze regen zouden we onze regenkleding nutteloos meegesleept hebben. Nu hebben we alles wat in onze tassen zit, gebruikt. We namn niets te veel maar ook niks te weinig mee. Perfect.

Vanuit Arcachon gaan we via La Teste en Gujan-Mestres langs de zuidrand van de grote baai van Arcachon. Overal komen we voorbij de oesterbedrijven. Nergens in Europa worden zoveel oesters gekweekt als in het Bassin d'Arcachon. In deze baai werken zo'n 6000 mensen in deze tak van industrie.

Op het einde van de dag reden we naar Marcheprime omdat we daar dicht bij de snelweg kunnen opgepikt worden. En daarmee komt na 1310 km een einde aan de fietsvakantie 2019. Deze bracht ons van de monding van de Somme in Cayeux via Dieppe, Fécamp, Honfleur, Caen, La Rochelle naar Arcachon. 3 weken vol herinneringen, impressies, plezier, hitte, wind op en wind in de rug. Nul platte banden. Nul kapotte kettingen. Perfect.














Reacties

Populaire posts van deze blog

Van Antwerpen naar de Waddenzee: dag 14

Verkenning van het Gardameer, dag 10

Nieuwe fietsen... Batavus Apache Supreme